Bergsma Vloeren

//Bergsma Vloeren
Bergsma Vloeren2018-07-18T12:10:07+00:00

Sfeer-Pagina_vloeren2

Al doet onze bedrijfsnaam anders vermoeden, u kunt bij Bergsma Meubelen ook terecht voor iedere vorm van vloerbedekking. Bent u op zoek naar een PVC-vloer, vinyl, laminaat,massief hout of tapijt? Loop dan eens binnen bij Bergsma Meubelen en laat u informeren over alle mogelijkheden.

Een vloer is zeer bepalend voor de rest van het interieur en juist omdat u bij Bergsma Meubelen alles op interieurgebied onder een dak vindt is het een stuk eenvoudiger om alle kleuren en materialen op elkaar af te stemmen. Ook hier kan onze interieurstyliste u van dienst zijn.

Met name de PVC-vloer is momenteel erg populair en wordt dan ook vaak door ons gelegd. Ook het egaliseren van uw ondervloer wordt door onze eigen vakmensen gedaan. In onze showroom treft u vele soorten, kleuren en merken aan van PVC-vloeren, onder andere M-Flor, Belakos en Gelasta. Naast prachtige houtmotieven is er ook een ruime keuze in tegelmotieven. Dit geldt eveneens voor vinyl, dat ook vele toepassingen kent.

Op tapijtgebied is ook steeds meer mogelijk. De merken Interfloor, Belakos, Gelasta en Edel Tapijt bieden een enorme keus in niet alleen kleuren, maar ook materialen zoals daar zijn; polyamide, polypropyleen, wol en katoen.