Bergsma Wonen

//Bergsma Wonen
Bergsma Wonen2018-07-18T12:10:07+00:00

Sfeer-Pagina_wonen

Bij Bergsma Meubelen vindt u een zeer compleet assortiment aan meubelen in diverse stijlen. Of het nu gaat om banken, eetkamertafels, salontafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils of relaxfauteuils, bij Bergsma Meubelen is genoeg te vinden in de ruime en sfeervol ingerichte showroom.

U vindt er onder andere veel meubelen in eikenhout, nieuwe meubelen gemaakt van oud hout en ook in het krasvaste Lamulux. Dit allemaal in vele beschikbare kleuren.

Een groot pluspunt is de eigen meubelmaker van Bergsma Meubelen. Dit biedt u de mogelijkheid uw eigen ontwerp bij ons op maat te laten maken. Ook als u bij ons in de showroom een meubel heeft gezien waarvan de afmeting voor uw woonkamer niet de juiste is dan kan dit meubel toch naar uw wensen aangepast en gemaakt worden. Bij Bergsma Meubelen kunt u rekenen op een vakkundig advies voor al uw woonwensen.

En komt u er in onze showroom nog niet helemaal uit, dan is er altijd nog de mogelijkheid dat onze interieurstyliste u thuis komt bezoeken om daarna met een inrichtings-en kleuradvies te komen.